ÖNSÖZ

Tezer Öner Başlık Resmi
Tezer Öner Logo
İçeriğe git

ÖNSÖZ

Tezer Öner
Yayınlanan tarafından Tezer Öner içinde Anons · 3 Nisan 2021
Tags: TezerÖnerOnerÖnsözNiyetNedenNasılKimNeredeHikayeAnıAnekdot
Merhaba,

Değerli okurum, bu blogta birçok komik, dramatik, trajik ve politik anı ve hikâye bulacaksın. Bu hikâyelerin tamamı gerçek olaylar ve insanlara dayanmakla birlikte benim de katkılarım söz konusudur. Para ve rakamların tamamının doğru anlaşılabilmesi için onları günümüz koşullarına göre uyarladım.

Fikir vermesi açısından şöyle bir bakacak olursak; bugüne dek profesyonel çalıştığım şirket sayısı 20’nin üzerinde… Kendi şirketimle veya bir şekilde kişisel danışmanlık verdiğim şirket sayısı da bir o kadar var… Bir de dostlarım ve arkadaşlarımın başından geçen olayları derlediğim şirketleri de sayarsak neredeyse 100 şirket ve çalışanlarından esinlenerek yazılmış bir anekdotlar ve hikayeler bloğu okuduğunu söyleyebiliriz.

Olayların gerçekliği ve şirketlerde çalışanların veya benim başımdan geçmiş olmalarının yanı sıra bu blogta geçen tüm isimler, yerler, zamanlar ve şirketlerin isimleri, yerleri ve zamanları gayet tabii ki değiştirilmiştir.

Bu yaştan sonra bir de davalarla falan uğraşacak halim yok…

Ancak çok eğleneceğinden ve hatta birtakım dersler çıkaracağından da emin olarak sevgili okurum, sen ve tavsiye edeceğin arkadaşların denenmiş, yaşanmış ve kayda geçmiş bu olaylardan kariyerin adına bir iki çıkarım yapabilirsin…

Şirket ve çalışma hayatının yamyamlığı ve ezici dişleri arasında biraz da gülerek okuyacağın bu olaylar zamana ve mekâna bağlı kalmaksızın her zaman olabilir, hatta şuan olmaktadır ve olmaya da devam edecektir…

Dolayısıyla her patronun, çalışanın, bir iş sahibi olanın her an olmasa bile bazı anlarda yapabileceği enteresan, traji-komik veya zekice olaylardan ve anlardan derlenmiş bir demet sunuyorum.

Güzel zaman geçirmen ve faydalı olması dileğiyle…

Tezer Öner

Bookmark and Share

5.0 / 5
2 incelemeler
2
0
0
0
0
Derecelendirmenizi girin:
Tüm Hakları Saklıdır 2006 - 2023
Copyright 2006 - 2023


İçeriğe dön